Jouw nieuwe avontuur begint bij TalentRecruit

Confucius zei het al: ‘Als je een baan hebt waarvan je houdt, dan hoef je nooit meer een dag te werken.’ Dat geldt voor ons en dat gunnen wij jou ook. Samen met jou vinden wij de ideale baan op het gebied van logistiek, productie, operations, planning of supply chain management. Werk waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega’s die je met open armen ontvangen. Met ons uitgebreide netwerk op het gebied van supply chain, weten wij de opdrachtgevers te vinden die staan te springen om jouw strategisch inzicht, logistieke ervaring of technisch inzicht. Waarom wij met jou dit avontuur willen aangaan? Heel simpel, omdat:

  • het onze missie is. Als supply chain professional kun jij het verschil maken voor organisaties en daar helpen we je graag bij.
  • we oprecht geïnteresseerd zijn. Wij willen alles van je weten en leren je graag kennen. Alleen dan kunnen wij jou je droombaan bezorgen.
  • supply chain in ons DNA zit. Wij kennen de branche en de regio als onze broekzak, daar willen we jou graag van laten profiteren.

Kortom, als wij ergens voor gaan, dan gaan we er voor de volle 100% voor. Geldt dat ook voor jou? Check meteen onze supply chain vacatures  of neem contact met ons op via 053-43 44 47 7.

Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.