Waar je ook naar op zoek bent, wij vinden het

Of je nu op zoek bent naar een vast dienstverband, tijdelijk werk of een interim opdracht, wij zijn van alle markten thuis. Bij ons vind je zowel vaste als tijdelijke supply chain banen en opdrachten op project- of interim basis.

Een vaste baan

Je zoekt een baan waarbij je onderdeel bent van een vast team, waarbij je je kunt inzetten voor de lange termijn. Dat snappen wij heel goed. Daarom bemiddelen wij in banen die zekerheid en continuïteit bieden, waar je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Net als jij zoeken wij naar commitment. Vinden wij jouw ideale baan, dan kom je direct bij de opdrachtgever in dienst. Nieuwsgierig welke nieuwe werkgevers staan te springen om een supply chain talent zoals jij? Check meteen onze supply chain vacatures.

Interim opdrachten

De wereld van supply chain wordt steeds complexer en is constant in beweging. Dit vraagt om medewerkers met een brede ervaring en uitgebreide kennis. Wil jij veel ervaring opdoen, een groot netwerk opbouwen en ben je liever niet gebonden aan een vaste baan? Dan zijn onze interim supply chain opdrachten wellicht wat voor jou.

Tijdelijk werk

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor tijdelijk werk. Om als starter in de logistiek waardevolle werkervaring op te doen, omdat jij als Lean Six Sigma expert onmiddellijk beschikbaar bent voor dat interessante project, of omdat je volgend jaar op wereldreis wilt. Wat je reden ook is, bij TalentRecruit helpen wij je graag bij het vinden van jouw tijdelijke droombaan. Meteen weten of er iets voor je tussen zit? Check onze vacatures.

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Wij beantwoorden graag al jouw vragen via 053-43 44 47 7.

Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.