TalentRecruit: jouw werving & selectie bureau op het gebied van supply chain

Met onze jarenlange ervaring zijn wij een gespecialiseerd werving- en selectiebureau, gericht op logistieke en productiebedrijven in de regio Gelderland en Overijssel. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij in een oogwenk de beste supply chain professional voor iedere vacature. Of het nu gaat om een logistiek zwaargewicht, een operationeel talent of een productieplanner die van aanpakken weet, wij werven de beste man of vrouw voor de job.

Onze kandidaten

Wij beschikken over een omvangrijk bestand met supply chain professionals met diverse achtergronden, van Lean Six Sigma experts tot ambitieuze starters. Gedreven mensen die beschikken over minimaal mbo+-niveau. Stuk voor stuk professionals met een no-nonsens mentaliteit die van aanpakken houden, net als wij. Voor kandidaten zijn wij hét startpunt voor een nieuwe uitdaging in de productie of logistiek. Wij bemiddelen onder andere voor functies op het gebied van:

 • operations.
 • productie.
 • logistiek.
 • inkoop.
 • planning.

Onze dienstverlening

Bij ons kun je vertrouwen op korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Wij spreken dezelfde taal en begrijpen het vakgebied als geen ander. Daardoor zijn we in staat om mee te denken vanuit jouw positie als opdrachtgever. Onze werkwijze is duidelijk, persoonlijk en betrouwbaar. We doen wat we beloven en hanteren korte doorlooptijden, zodat jij je snel weer kunt richten op je eigen business.

Het TalentRecruit 5-stappenplan voor opdrachtgevers:

 1. samen bespreken we het bedrijfsprofiel en de vacature. Dit doen we bij voorkeur op locatie, zodat we zelf de sfeer op de werkvloer kunnen ervaren. Uiteraard laten we niets onbesproken. Van werkervaring tot persoonskenmerken en van opleidingsniveau tot arbeidsvoorwaarden: alles komt aan bod.
 2. wij plaatsen de vacature op diverse (online) media en schakelen ons netwerk in.
 3. daarnaast werven wij actief met behulp van onze eigen database, diverse cv-databases van Jobboards en via social media.
 4. na een eerste selectie, nodigen wij geschikte kandidaten uit voor een uitgebreid interview waarbij alle harde en zachte criteria uitgebreid aan bod komen.
 5. om uiteindelijk, afhankelijk van de functie, minimaal 3 geschikte kandidaten aan je voor te stellen. Meestal al binnen 5 werkdagen!

Het TalentRecruit 5-stappen plan voor kandidaten:

 1. solliciteer je op een van onze supply chain vacatures? Dan krijg je altijd een bevestigingsmail en neemt Hans of Bernice binnen enkele werkdagen contact met je op. Het kan ook zijn dat wij jóu benaderen, omdat wij jouw cv online gevonden hebben of via ons netwerk.
 2. denken wij dat je een goede match bent, dan plannen we een kennismaking bij ons op kantoor. Wij vragen je het hemd van het lijf - niet letterlijk natuurlijk - en jij krijgt de kans om al jouw vragen op ons af te vuren.
 3. zijn we allebei nog steeds razend enthousiast? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever, die vaak niet kan wachten om jou te leren kennen.
 4. afhankelijk van de functie en het bedrijf, volgen er een aantal gesprekken bij jouw mogelijk nieuwe werkgever.
 5. is er een match? Gefeliciteerd, dan kan je aan de slag. In de meeste gevallen krijg je een contract rechtstreeks bij je nieuwe werkgever. Gaat het om een tijdelijke of interim opdracht, dan word je via ons gedetacheerd.
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.