Referenties Kandidaten

Marc - Productiemanager

Al direct na mijn eerste gesprek met Hans Bakker had ik het gevoel dat mijn wensenpakket uitstekend getoetst werd aan dat van mijn toekomstige werkgever. Hans is gedurende het korte traject constant met mij in contact geweest. Al mijn vragen werden direct beantwoord. Als ik al twijfels had, dan verdwenen die snel. Ook toen ik al aan de slag was bij mijn huidige werkgever, had ik nog contact met Hans over hoe het met me ging. Een warme persoonlijke benadering, die ik ontzettend waardeer.

Suze – Supply chain planner

De samenwerking met TalentRecruit voelde vertrouwd en de communicatie was duidelijk. Ik voelde me gehoord, doordat ze goed naar mijn wensen luisterden. Een echte matchmaker. Er kwamen een aantal leuke vacatures naar boven en binnen een week had ik een nieuwe baan! Het contact is er nog steeds en dat ervaar ik ook als prettig.

Lennard – Supply chain manager

Na een aantal interim jobs te hebben gehad, waarbij ik regelmatig contact had met TalentRecruit, kwam Hans met een vacature die perfect aansloot bij mijn wensen. Niet alleen passend bij mijn kennis en ervaring, maar vooral ook een uitstekende match qua bedrijfscultuur. Dit is wat mij betreft nóg belangrijker dan puur naar een cv kijken. Annelien heeft de assessmentprocedure top begeleid, inclusief een persoonlijke toelichting na afloop. Ook de persoonlijke aanpak zoals een kerstkaartje en contact onderhouden zijn sterke punten van TalentRecruit.

Roel - Manager bedrijfsbureau

Snel schakelen en goed kansen kunnen inschatten, 2 aspecten die Hans Bakker heeft gebruikt om mij met interessante werkgevers in gesprek te brengen. De actieve houding en betrokkenheid die TalentRecruit tijdens mijn sollicitatieproces heeft getoond, heb ik als zeer prettig en motiverend ervaren. Intussen werk ik met veel plezier bij mijn nieuwe werkgever. Kortom, de inschatting van Hans blijkt juist te zijn geweest. Tot en met de nazorg stelt TalentRecruit zich professioneel, maar met een persoonlijke en informele benadering, op.

Raju – Inkoper/Purchaser

Het is een kunst om te weten wat zowel de kandidaat, als de opdrachtgever precies zoekt. Ik kan met recht zeggen dat TalentRecruit deze kunst perfect beheerst. Bij mij was de 'match' na 2 pogingen al gevonden en dat binnen een tijdsbestek van 3 weken. Dit geeft aan dat TalentRecruit met je talenten bezig is. En dat is precies wat je wilt als werkzoekende!

Sander - Warehousemanager

Een oud-collega, een kennis van Hans Bakker, wees mij op TalentRecruit in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Eenmaal in gesprek met Hans, werd ik vriendelijk en vakkundig benaderd. Dit resulteerde in een kennismaking met mijn huidige werkgever. De door Hans gevonden match bleek zeer passend te zijn. Niet alleen qua kwalificaties, maar ook wat betreft persoonlijkheid en bedrijfscultuur is het een goede match gebleken. Ik wil hierbij Hans en TalentRecruit dan ook bedanken voor hun support in deze voor mij succesvolle stap in mijn carrière!

Laurens - Productieplanner

Na een open en verhelderend gesprek met Hans Bakker over mijn interesses, capaciteiten en voorwaarden, werd ik direct voorgesteld bij een potentiële werkgever. Tijdens het eerste gesprek bleek meteen al de toegevoegde waarde van TalentRecruit. Het bedrijf was goed op de hoogte van mijn wensen en achtergrond. Zodoende was er voor beide partijen reden genoeg om een vervolggesprek in te plannen. Na het tweede gesprek was alle twijfel weg en is het arbeidscontract opgesteld en ondertekend. Dit alles in minder dan een maand. Wat mij met name aanspreekt in de handelswijze van TalentRecruit is de persoonlijke aandacht en zorgvuldige inventarisatie van voorwaarden van de kandidaat. Mijn ervaring is dat TalentRecruit veel belang hecht aan een goede afstemming met zowel kandidaat als werkgever. Zo koppelen ze snel en concreet de juiste kandidaat en werkgever aan elkaar.

Chris – Project inkoper

Ik heb TalentRecruit leren kennen als betrouwbaar, betrokken en professioneel in communicatie. TalentRecruit benaderende mij voor een functie die op basis van mijn cv mogelijk interessant kon zijn. Na een telefonisch gesprek, waarbij Hans al snel mijn interesse voor de functie wist te wekken, werd ik uitgenodigd voor een intakegesprek op kantoor. Hierbij werd vooral ingegaan op mijn wensen en capaciteiten en of deze aansloten bij de functie en het bedrijf. Dit gesprek heb ik als erg professioneel ervaren. Daarna ging het heel snel, binnen korte tijd had ik 3 gesprekken en kreeg ik mijn ideale baan aangeboden.

Bert – Productieplanner

TalentRecruit bracht mij een vacature onder de aandacht en een week later werd ik al uitgenodigd voor het eerste gesprek. Dit gaf meteen een goed gevoel! Binnen 2 weken had ik een vervolggesprek, wat uiteindelijk resulteerde in een nieuwe uitdaging. En dit alles binnen een maand. Het contact met TalentRecruit tijdens dit traject vond ik erg prettig en persoonlijk. Mijn wensen werden bovendien goed overgebracht naar de opdrachtgever.

Wouter - Inkoper

Het is te merken dat TalentRecruit jarenlange ervaring heeft in het matchen van talent met opdrachtgevers. Een aantal kernwoorden waarmee ik TalentRecruit zou omschrijven: persoonlijk, informeel, goede service en vakbekwaam. TalentRecruit is erin geslaagd voor mij de ideale match te vinden in een uitdagende en zeer leuke functie bij een internationaal opererende onderneming. TalentRecruit, bedankt voor de uitstekende service!

Lars – Logistiek engineer

Nadat TalentRecruit mij informeerde over een openstaande vacature die goed bij mijn profiel paste, volgde een intakegesprek bij TalentRecruit. Na 2 gesprekken bij de werkgever was alles geregeld. In deze korte periode heb ik TalentRecruit ervaren als persoonlijk, informeel en erg betrokken. Ook na de sollicitatiefase is er nog interesse in hoe de baan bevalt. Daarnaast heb ik ze ervaren als professioneel en blijven ze met je meedenken. Ik ben dan ook erg te spreken over de prettige samenwerking die ik met TalentRecruit heb gehad.

Peter - Inkoper

TalentRecruit heeft mij een supermooie baan bezorgd die ik anders misschien wel nooit had gevonden. Direct na mijn afstuderen kon ik hier dankzij TalentRecruit aan de slag. Ze zijn goed in wat ze doen; het zoeken en matchen van medewerkers en bedrijven. Ze geven je daarbij de ruimte, hebben mensenkennis en zijn zeer attent. Ook de communicatie verloopt plezierig. Voor mij is dit een geweldige eerste stap in mijn carrière in een functie die helemaal bij me past. TalentRecruit bedankt!
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.