Over ons

Hans Bakker – Eigenaar & Recruitment Professional
Met al bijna 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de arbeidsbemiddeling, kent Hans de markt als geen ander. Wat je van hem kunt verwachten? Informeel en eerlijk contact. Inhoudelijke gesprekken en vooral een heleboel mogelijkheden.


Annelien van den Berg – Recruitment Professional
Een bevlogen en open recruitment professional, dat is Annelien. Cv’s schuiven is niet haar stijl. Een persoonlijke aanpak is dat wel. Met verstand van zaken en aanstekelijk enthousiasme is ze steun en toeverlaat voor menig sales- en marketingprofessional. Haar doel? Verwachtingen overtreffen met de perfecte match.

Manon van den Bos – Trainee
‘’Mijn naam is Manon van den Bos en ik ben op dit moment bezig met mijn vierde jaar van de studie Commerciële Economie. De aankomende 5 maanden zal ik mijn afstudeeronderzoek schrijven voor TalentRecruit. Mijn onderzoek zal zich richten op social media waarbij ik rekening ga houden met de huidige trends en behoeften van het bedrijf. Bovendien zal ik meewerken aan verscheidene interne werkzaamheden. Ik heb er zin in en ga er vanuit mijn studie op een goede wijze bij TalentRecruit te kunnen afronden!’’Stefan Sonmezer – Trainee
‘Hey, ik ben Stefan Sonmezer, 18 jaar oud en studeer Marketing & Communicatie aan het ROC van Twente. Ik woon in Glanerbrug. Tijdens mijn stageperiode ga ik mij vooral bezighouden met het ondersteunen van het team bij het werven en selecteren van kandidaten en klanten. Ik ga er een leuke en leerzame stage van maken.”
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.